Uitjes Groningen Plus

Bericht van werkgroep opa’s en oma’s: Met je opa en oma naar ’t Speulparadies in Beerta


In de zomervakantie kun je met je opa en oma naar de speeltuin in Beerta. ‘t Speulparadies heeft een kabelbaan, luchtkussen, skelterbaan en allerlei speeltoestellen. Plus een kinderboerderij en een terras. Voor de kinderen is er ranja, chips, poffertjes en een ijsje. Voor de opa’s en oma’s koffie/thee ,frisdrank en poffertjes of een pannenkoek. En ook een ijsje.‘t Speulparadies in Beerta

Dit wil je niet missen! Vraag je opa of je oma om je aan te melden. Als je een broer of zus hebt: zij kunnen ook mee. En natuurlijk je opa en oma ook!


Op dinsdag 26 juli staat de bus van Drenthe Tours om 9.45 uur klaar tegenover het NS Hoofdstation. We vertrekken om 10.00 uur. Om ongeveer kwart voor vier zijn we weer in Groningen.
Door opnieuw een bijdrage van Stichting Steunfonds Christelijk Sociale Arbeid (CSA) en het Mamamini Goededoelenfonds zijn de kosten laag: €1,50 per persoon.
De aanmelding gaat via de opa’s en oma’s. Vol=Vol. Daarom het advies om zo spoedig mogelijk aan te melden per email info@groningenplus.net. Vermeld a.u.b. uw naam, telefoonnummer en nummer van uw Stadjerspas en aantal personen.
De kosten (€1,50 per persoon) kunt u overmaken op NL73 RABO 01110359 02 ten name van Groningen Plus. Graag uw naam erbij zetten. Wij bevestigen na ontvangst van het geld uw aanmelding
De werkgroep Opa’s en Oma’s van Groningen Plus organiseert deze activiteit. Tel.: 050-3642320.