Uitjes Groningen Plus

Bericht van werkgroep opa’s en oma’s: Met je opa en oma naar 2 speeltuinen

In de herfstvakantie kun je met je opa en oma op één dag naar twee speeltuinen. Het gezellige Speulparadies in Beerta heeft een kabelbaan, luchtkussen, skelterbaan, diverse speeltoestellen. Plus een kinderboerderij en een terras. Voor de kinderen is er ranja, chips, poffertjes en een ijsje. Voor de opa’s en oma’s koffie/thee met appeltaart, frisdrank en natuurlijk ook poffertjes.

’s Middags op reis naar de Vitusholt in Winschoten, een speeltuin met grote klim- klauter- en speeltoestellen. En natuurlijk is daar ook iets te drinken.

Dit wil je niet missen! Vraag je opa of je oma om je aan te melden. Als je een broer of zus hebt: zij kunnen ook mee. En natuurlijk je opa en oma ook!

Op donderdag 21 oktober staat de bus van het Nationaal Busmuseum om 9.45 uur klaar tegenover het NS Hoofdstation. We vertrekken om 10.00 uur. Om ongeveer vier uur / half vijf zijn we weer in Groningen.

Door opnieuw een bijdrage van Stichting Steunfonds Christelijk Sociale Arbeid (CSA) zijn de kosten laag: €1,50 per persoon.

De aanmelding gaat via de opa’s en oma’s. Vol=Vol. Graag uiterlijk 18 oktober aanmelden per email info@groningenplus.net. Vermeld a.u.b. uw naam, telefoonnummer en nummer van uw Stadjerspas en aantal personen.

De kosten (€1,50 per persoon) overmaken op NL73 RABO 01110359 02 ten name van Groningen Plus. Graag uw naam erbij zetten. Wij bevestigen na ontvangst van het geld uw aanmelding

De werkgroep Opa’s en Oma’s van Groningen Plus organiseert deze activiteit. Tel.: 050-3642320.